Ledigt lejemål

Hyggelig 3 værelses i forstadsomgivelser

Om lejemålet

Når man træder ind i boligen, er det første man bliver mødt af en fin entré med garderobe. Lejligheden har også et bryggers, hvori der er placeret en vaskesøjle. Indenfor mødes du af et veludstyret åbent køkken, der indeholder alt i hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Det åbne køkken har forbindelse til boligens rumlige stue, hvor der er massere af plads til hyggelige stunder. Fra stuen har man udgang til en dejlig terrasse, som kan bruges til grillhygge, udespisning og andre mindre selskaber. Lejlighedens to soveværelser har et lækkert lys, og god plads. Boligens badeværelse er udstyret med bruseniche.

Der er tilhørende carport til lejligheden, som vist på sidste billede ligger denne carport ca.15-20 fra hoveddøren

 

Rækkehuset er beliggende i Seden Syd, nordøst fra Odense. Der er nem adgang til grønne områder, f.eks. HCA skoven. Der er også kort afstand til dagligvarebutikkerne Netto og Rema 1000. Fra Seden Syd er der nem adgang til busruter, der forbinder området med Odense.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.