Ledigt lejemål

Rækkehus med 4-værelser i hyggelig forstad

Om lejemålet

4-værelses rækkehus på 101 kvadratmeter beliggende i Årslev.  Rækkehuset har tilhørende carport og skur bl.a. til depotrum. Huset har en hyggelig have med tilhørende terrasse. I rækkehuset er der installeret elementkøkken med hårde hvidevarer (komfur, emhætte, køle-/fryseskab  og opvaskemaskine). Boligen indeholder et stort soveværelse, to mindre værelser samt en rummelig opholdsstue, som gør at boligen egner sig til flere familie typer. Rækkehuset har entré og tilhørende bryggers. Derudover er der et hyggeligt badeværelse med brusebad.

OPS: Billederne er ikke nødvendigvis af den ledige bolig, men af lignende boliger i området.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.