Ledigt lejemål

Stor 4-værelses lejlighed i Svendborg!

Om lejemålet

Denne fantastiske lejlighed på Vestergade 25 i Svendborg udlejes pr. 1. januar 2023.

Lejligheden indeholder entré, hvorfra der er indgang til lejlighedens elementkøkken med hårde hvidevare (komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Derudover indeholder lejligheden større opholdsstue samt 3 soveværelser. Lejlighedens badeværelse har brusebad samt vaskesøjle.

Lejligheden er beliggende i en smuk og karakteristisk ejendom på Vestergade 25 i Svendborg. Her er der hverken langt til skoler, indkøbsmuligheder eller offentlig transport.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Andre ledige lejemål

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.