Rækkehuse på Æblehaven 5A-7F i Haarby

Om ejendommen

De 12 rækkehuse i Æblehaven er beliggende midt i Haarby i et hyggeligt boligområde nær byen. De rødstensbyggede rækkehuse er opført i 1999. Alle 12 rækkehuse er på 85 kvm. Til rækkehusene hører desuden carport og en hyggelig baghave med flisebelagt terrasse.
  • Adresse Æblehaven 5A-7F
  • Postnummer 5683 Haarby
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 12 lejemål
  • Størrelse 85 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1999

Energimærke: -

Husdyr: Ja

Parkering: Ja

Bus: 1300 m

Indkøb: 1400 m

Om området

Haarby er en velfungerende by med omkring 2.500 indbyggere. Der er gode transportmuligheder fra Haarby med bus til både Assens og Odense. Byen er omgivet af fjorde, skove og strand. Byen har deres egen fritidshavn, Nabben, flotte parker og et å-system med tilstødende søer, som harmonisk binder det grønne miljø og den velholdte by sammen.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.