Lejligheder på Holmehusvej 22-24 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Holmehusvej 22-24, indeholder 12 lejemål, som varierer i størrelse fra 68 m2 til 74 m2. Bag ejendommen er der en have, som er fælles for ejendommens beboere. Her er der desuden adgang til aflåste skure samt til ejendommens kælder, hvor der er vaskefaciliteter.
  • Adresse Holmehusvej 22-24
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 12 lejemål
  • Størrelse 68-74 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 130 m

Indkøb: 900 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i Odense C, tæt på den nye letbane, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.