Rækkehuse på Kohavegyden 3-5 i Broby

Om ejendommen

Boligerne omfatter 18 lejemål og er beliggende midt i Broby i et hyggeligt boligområde nær byen. De rødstensbyggede lejemål er alle på 86 kvm. Til lejemålene hører desuden carport, skur samt en hyggelig baghave med flisebelagt terrasse.
  • Adresse Kohavegyden 3A-5F
  • Postnummer 5672 Broby
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 18 lejemål
  • Størrelse 86 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Ja

Parkering: Ja

Bus: 900 m

Indkøb: 900 m

Om området

Broby er en velfungerende by med omkring 6.000 indbyggere. Der er gode transportmuligheder fra Broby med bus til både Assens og Odense. Byen er omgivet af grønne skove og mindre vandområder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.