Lejligheder på Langgade 15 i Hesselager

Om ejendommen

Boligen på 217 kvm, som oprindeligt husede en gammel købmandsforretning i Hesselager, er i dag et stort og spændende byhus med gode muligheder. Bag boligen ligger et 45 kvm stort værksted, som hører til boligen. Boligen og værkstedet bindes sammen af et stort overdækket og flisebelagt gårdrum, hvor der er rig mulighed for at nyde den friske luft uden at gå på kompromis med privatlivet. Til boligen hører desuden egen parkeringsplads og have. Ejendommen, som er gennemrestaureret både ind- og udvendigt, indeholder nyt køkken fra 2020 samt pænt badeværelse og gæstetoilet. Førstesalen er indrettet som et stort åbent rum, med charmerende detaljer så som synlige hanebånd og skorstene.
  • Adresse Langgade 15
  • Postnummer 5874 Hesselager
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 1 lejemål
  • Størrelse 217 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1950

Energimærke: D

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 0 m

Indkøb: 700 m

Om området

Boligen ligger centralt i Hesselager og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport. Hesselager er beliggende mellem Svendborg og Nyborg og ligger således tæt på både strand og vand. Med sine ca. 900 indbyggere er Hesselager en mindre by men med gode indkøbsmuligheder. Byen har desuden en skole for alle elevtrin fra 0. til 9. klasse, Stokkebækskolen. Byen er i høj grad præget af skøn natur og rekreative områder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.