Rækkehuse på Lundegårdsvej 3-65 i Årslev

Om ejendommen

I Lundegårdshaven i Årslev ejer Humlebo Gruppen 32 flotte 1-plans rækkehuse. Rækkehusene har alle egen carport, udhus og have. Rækkehusene, som blev opført i 2004, er bygget af kvalitetsmaterialer og med ydermure i røde mursten og med sadeltagskonstruktion. Lejeboligerne er opført som 3-værelses rækkehuse på 86 m2 samt 4-værelses rækkehuse på 101 m2. Alle rækkehusene indeholder rummelig entré, stue med loft til kip i åben forbindelse til køkken, bryggers og badeværelse samt soveværelser. Der er indbyggede skabe i alle værelser samt gulvvarme i baderum. Haven har flisebelagt terrasse, omkranset af hæk. Fællesområderne består af grønne områder, legeplads og parkeringspladser.
  • Adresse Lundegardsvej 3-65
  • Postnummer 5792 Årslev
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 32 lejemål
  • Størrelse 86-101 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 2004

Energimærke: C

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 300 m

Indkøb: 50 m

Om området

Grundet en massiv tilflytning af Årslev en by i rivende udvikling. Årslev ligger tæt på både Odense og motorvejen, men er samtidig præget af en skøn natur og rekreative områder. 200 meter fra Lundegårdshaven ligger byens skole, Broskolen, som i 2016 blev udnævnt til Fyns bedste folkeskole. Kun 300 meter fra Lundegårdshaven ligger Årslev Hallen, hvor der er rig mulighed for at dyrke sport. Derudover er der kun få meter til Rema 1000, som er nabo til Lundegårdshaven. Årslev vandt i 2020 Faaborg-Midtfyns ”Byplanspris” og under temaet ”Fremtidens Forstad” investerer kommunen derfor 150 millioner kroner i byens kultur- og idrætsliv.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.