Lejligheder på Vestergade 100 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Vestergade 100, indeholder 17 beboelseslejemål fra 21 m2 til 125 m2 samt 2 erhvervslejemål på i alt 435 m2. Den flisebelagte gård er velholdt og giver en hyggelig atmosfære til ejendommen. Her er det desuden muligt at parkere sin cykel.
  • Adresse Vestergade 100
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 17 lejemål
  • Størrelse 21-125 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 50 m

Indkøb: 150 m

Om området

Ejendommen ligger centralt i Odense C og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport. Ejendommen ligger i Odenses gågade med bagindgang fra Filosofgangen.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.