Ledigt lejemål

Flot 2-værelses lejlighed i Odense Centrum

Om lejemålet

Lækker nyrenoveret 2-værelses lejlighed, som indeholder entré med garderobe, flot nyere elementkøkken med komfur, emhætte og køle/fryseskab. Derudover er der et pænt soveværelse samt badeværelse med brusebad. Lejligheden har også en fin altan.

Der er fællesvaskeri i kælderen. Lejligheden har trægulve, termoruder, fjernvarme, fællesantenne og dørtelefon. Lejligheden er beliggende i etageetageejendom tæt ved skole, indkøb og buslinjer.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.