Ledigt lejemål

3-værelses lejlighed i Østerlunden

Om lejemålet

Dejlig 3-værelses stuelejlighed udlejes i Østerlunden i Odense.

Lejligheden indeholder køkken (ovn, kogeplade, opvaskemaskine, emhætte og køle-/fryseskab) i åben forbindelse med stor opholdsstue. Derudover indeholder lejligheden et flot badeværelse med bruseniche, skabe og vaskesøjle. Lejligheden har desuden et stort soveværelse med faste skabs samt et mindre værelse/kontor. Lejligheden ligger i nyere velvedligeholdt etageejendom.

Til lejligheden hører et depotrum i opgangen. Der er gode parkeringsforhold tilknyttet ejendommen, med først til mølle princip.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.