Lejligheder på Allégade 34 i Odense

Om ejendommen

Allégården er den karakteristiske ejendom på hjørnet af Allégade og Godthåbsgade i Odense C. Ejendommen indeholder 15 beboelseslejemål fra 63 m2 til 157 m2 samt 2 erhvervslejemål på i alt 266 m2. I ejendommens stueetage ligger Allégårdens Slagter, som er en af Odenses mest populære slagtere.
  • Adresse Allégade 34
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 15 lejemål
  • Størrelse 63-157 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 60 m

Indkøb: 500 m

Om området

Boligen ligger centralt i Odense C og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.