Lejligheder på Thorsgade 19 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Thorsgade 19, indeholder 11 lejemål fra 52 m2 til 95 m2. Ejendommen består af adskillige bygninger, hvoraf flere har egen indgang og adgang til privat have, terrasse og altan. Dertil er der rig mulighed for opbevaring i aflåste skurer samt overdækket cykelparkering. Ejendommens baggård er, med sine grønne områder og adskillige siddepladser, en lille oase midt i byen.
  • Adresse Thorsgade 19
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 11 lejemål
  • Størrelse 52-95 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 300 m

Indkøb: 500 m

Om området

Boligen ligger centralt i Odense  C og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.