Lejligheder på Dronningensgade 38 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Dronnningensgade 38, indeholder 7 lejemål fra 59 m2 til 111 m2 fordelt på 4 etager. Til ejendommen hører en stor fælles have samt flisebelagt terrasse med havemøbler. I haven er der mulighed for at tørre tøj og for at parkerer sin cykel under et halvtag.
  • Adresse Dronningensgade 38
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 7 lejemål
  • Størrelse 59-111 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 240 m

Indkøb: 270 m

Om området

Ejendommen ligger helt centralt i Odense C med kun få minutter på cykel til Odense Banegårdscenter, gågaden og en masse indkøbsmuligheder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.