Lejligheder på Bøgebjergvej 22 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, som har kaldenavnet “Bøgebjerghuset”, indeholder i alt 12 lejemål fra 72 m2 til 87 m2. Ved siden af ejendommen er der plads til cykelparkering og bag ejendommen er der en mindre have med en trappe, som leder ned til en større have med siddepladser og med mulighed for at tørre tøj.
  • Adresse Bøgebjergvej 22A-B
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 12 lejemål
  • Størrelse 72-87 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 150 m

Indkøb: 900 m

Om området

Den centrale placering tæt ved skole, indkøb, offentlig transport og den korte afstand til centrum gør det muligt at tage del i det summende byliv som restauranter, shopping og en bred vifte af kulturtilbud.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.