Lejligheder på Thorkildsgade 29 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Thorkildsgade 29, indeholder 2 lejemål på 79 m2 og 69 m2. Ejendommen har egen parkering og redskabsskyr. Med nedgang fra den lille terrasse bag ejendommen er der adgang til en stor have med smuk natur.
  • Adresse Thorkildsgade 29
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 2 lejemål
  • Størrelse 69-79 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 40 m

Indkøb: 800 m

Om området

Den centrale placering tæt ved skole, indkøb, offentlig transport og den korte afstand til centrum gør det muligt at tage del i det summende byliv som restauranter, shopping og en bred vifte af kulturtilbud.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.