Lejligheder på Kochsgade 47 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Kochsgade 47B, indeholder 8 lejemål, som varierer i størrelse fra 67 m2 til 96 m2. Kochsgade 47B er en ældre ejendom med 3 etager. Bag ejendommen har Humlebo Gruppen opført en ny ejendom, Kochsgade 47C-D, som indeholder 2 lejemål. Til ejendommen hører et større parkeringsområde, overdækket cykelparkering samt flere udendørsområder med havemøbler.
  • Adresse Kochsgade 47B
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 10 lejemål
  • Størrelse 67-96 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 400 m

Indkøb: 650 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i Odense C, tæt på den nye letbane, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.