Lejligheder på Østerlunden 60A-L i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Østerlunden 60A-60L, indeholder 10 lejemål, som varierer i størrelse fra 33 m2 til 49 m2. Ejendommen er i sin tid tegnet af en arkitekt og er siden blevet moderniseret til det utryk, ejendommen fremstår med i dag.
  • Adresse Østerlunden 60A-60L
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 10 lejemål
  • Størrelse 33-49 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 2020

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 800 m

Indkøb: 550 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i Odense C, tæt på den nye letbane, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.