Lejligheder på Frederiksgade 40 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Frederiksgade 40, indeholder 9 lejemål, som varierer i størrelse fra 53 m2 til 61 m2. Til ejendommen hører en baggård, hvor der er mulighed for at parkere sin cykel. Det er desuden fra baggården at der er indgang til alle lejemål fra en udvendig trappe. Der er vaskemuligheder i kælderen med møntindkast.
  • Adresse Frederiksgade 40
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 9 lejemål
  • Størrelse 53-61 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 30 m

Indkøb: 500 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i Odense C, tæt på den nye letbane, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.