Erhvervslejemål på Klokkestøbervej 18 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Klokkestøbervej 18, indeholder 8 erhvervslejemål med et samlet areal på 1.901 m2. Ejendommen består af hovedbygningen, to sidebygninger samt et større parkeringsområde. Det er desuden på Klokkestøbervej 18 i Odense C, at Humlebo Gruppen har sit domicil.
  • Adresse Klokkestøbervej 18
  • Postnummer 5230 Odense M
  • Boligtype Erhverv
  • Lejemål 8 lejemål
  • Størrelse 1.901 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 300 m

Indkøb: 1100 m

Om området

Klokkestøbervej 18 ligger centralt i Odense M og ligger således tæt på motorvej, offentlig transport og diverse indkøbsmuligheder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.