Lejligheder på Fåborgvej 3-5 i Odense

Om ejendommen

Ejendommene, Fåborgvej 3 og Fåborgvej 5, ligger ved siden af hinanden og deler en fælles parkeringsplads. Bag parkeringspladsen ligger desuden en tilbygning, hvori der er erhverv. Ejendommene indeholder tilsammen 4 beboelseslejemål fra 70 m2 til 145 m2 samt 3 erhvervslejemål på i alt 482 m2.
  • Adresse Fåborgevj 3-5
  • Postnummer 5250 Odense SV
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 4 lejemål
  • Størrelse 70-90 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 200 m

Indkøb: 2100 m

Om området

Ejendommen ligger overfor Odense Zoo og er dermed i gå- og cykelafstand til Odense centrum.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.