Lejligheder på Schacksgade 29-31 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Schacksgade 29-31, indeholder i alt 12 lejemål fra 62 m2 til 72 m2. Til ejendommen høre en have med plads til at tørre tøj, en parkeringsplads samt aflåste skure.
  • Adresse Schacksgade 29-31
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 12 lejemål
  • Størrelse 62-72 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 140 m

Indkøb: 170 m

Om området

Ejendommen ligger i gå- og cykelafstand til Odense centrum samt til uddannelsesinstitutioner som UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og SDU Syddansk Universitet.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.