Lejligheder på Reventlowsvej 48 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Reventlowsvej 48, indeholder 7 lejemål fra 59 m2 til 96 m2 fordelt på 3 etager. De fleste lejemål har privat altan samt et aflåst skur bag ejendommen.
  • Adresse Reventlowsvej 48
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 7 lejemål
  • Størrelse 59-96 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 500 m

Indkøb: 500 m

Om området

Ejendommen ligger centralt i Odense og man er dermed kun få minutter i bil eller på cykel fra Odense centrum.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.