Lejligheder på Møllergade 112 i Svendborg

Om ejendommen

Ejendommen, Møllergade 112A, indeholder 5 lejligheder, som varierer i størrelse fra 40-55 m2. Lejlighederne er istandsat og hver lejlighed har et tilhørende opbevaringsskur i gården bag ejendommen. Ejendommen fra 1881 er renoveret og istandsat tro imod sin tid, således at bygningens charme er blevet bevaret. I den hyggelige og aflukkede gård bag ejendommen har beboerne rig mulighed for at nyde den friske luft fra de fælles havemøbler eller bruge tid på planter og krydderurter i gårdhaven.
  • Adresse Møllergade 112A
  • Postnummer 5700 Svendborg
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 5 lejemål
  • Størrelse 40-55 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1881

Energimærke: D

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 550 m

Indkøb: 100 m

Om området

Møllergade ligger i et skønt og roligt kvarter i Svendborg. Den charmerende gade er fyldt med hyggelige byhuse og et bytorv, hvor der afholdes forskellige aktiviteter for områdets beboere. Svendborg er en by som har meget at byde på, især på kulturfronten. Derudover er Svendborg en skøn havneby, og med byens mange caféer, den hyggelige gågade samt den populære badestrand ”Christiansminde,” er der rig mulighed for at nyde den skønne maritime stemning.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.