Lejligheder på Skattergade 34 i Svendborg

Om ejendommen

Lige midt i Skattergade ligger vores ejendom, Skattergade 34 A-C. Ejendommen består af et forhus fra 1927, og når man via porten i forhuset træder ind i den brostensbelagte gård, møder man baghuset, som er et charmerende byhus med bindingsværk fra 1878. De to huse er forbundet via en hyggelig og aflukket gård, hvor havemøbler, beplantning og krydderurter skaber en fantastisk stemning. Ejendommen i Skattergade består af 7 lejligheder – 5 lejligheder i forhuset, 1 lejlighed i gårdhuset samt 1 lejlighed i baghuset. Til ejendommen hører desuden en skøn have.
  • Adresse Skattergade 34A-C
  • Postnummer 5700 Svendborg
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 7 lejemål
  • Størrelse 50-82 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1878/1927

Energimærke: E

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 450 m

Indkøb: 500 m

Om området

Skattergade, som har fået tilnavnet ”Latinerkvateret,” er en Svendborgs hyggeligste og ældste gader. Du kan læse mere om Latinerkvarteret her. Svendborg er en by som har meget at byde på, især på kulturfronten. Derudover er Svendborg en skøn havneby, og med byens mange caféer, den hyggelige gågade samt den populære badestrand ”Christiansminde,” er der rig mulighed for at nyde den skønne maritime stemning.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.