Lejligheder på Torvet 3 i Svendborg

Om ejendommen

Ejendommen, Torvet 3 i Svendborg, indeholder 15 lejligheder samt et erhvervslejemål i ejendommens stueetage. Alle lejlighederne har gennemgået en større renovering under hensyntagen til ejendommens smukke og bevaringsværdige detaljer. I ejendommens kælder kan lejerne frit benytte det velfungerende vaskeri og depotrum. Til ejendommen hører desuden en skøn gårdhave. Erhvervslejemålet i stuetagen er 573 m2 stort og huser i dag en et eksklusivt skønhedshus med med hairstyle, skincare og kropsmassage. Lejemålet er smagfuldt indrettet med mange spændende detaljer, ”svævende” trappe som forbinder stue og 1. sal og en lofthøjde, som flot understøtter hele forretningens eksklusivitet.
  • Adresse Torvet 3
  • Postnummer 5700 Svendborg
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 15 lejemål
  • Størrelse 58-108 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1878

Energimærke: C

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 250 m

Indkøb: 300 m

Om området

Ejendommens majestætiske facade gør Torvet 3 til en af Svendborgs absolutte smukkeste bygninger. Med en placering midt på byens torv kommer man som lejer ikke til at bo til leje mere centralt i Svendborg.Svendborg er en by som har meget at byde på, især på kulturfronten. Derudover er Svendborg en skøn havneby, og med byens mange caféer, den hyggelige gågade samt den populære badestrand ”Christiansminde,” er der rig mulighed for at nyde den skønne maritime stemning.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.