Lejligheder på Vestergade 10 i Svendborg

Om ejendommen

Ejendommen, Vestergade 10A-B indeholder to lejemål; et privat lejemål på 135 kvm samt et erhvervslejemål på 417 kvm. Lejligheden, som er indbydende og istandsat, indeholder 5 værelser samt et større køkken med spiseplads. Lejligheden indeholder desuden et pænt badeværelse samt et gæstetoilet. Til lejligheden hører desuden en imponerende træterrasse i flere niveauer, som giver lejligheden et fantastisk udeareal.
  • Adresse Vestergade 10
  • Postnummer 5700 Svendborg
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 2 lejemål
  • Størrelse 135 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1900

Energimærke: C

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 550 m

Indkøb: 100 m

Om området

Vestergade 10A-B ligger yderst centralt i Svendborg og der er således kort gåafstand til det meste. Der er derfor rig mulighed for at nyde byen og gøre brug af alle dens kulturelle tilbud. Svendborg er en by som har meget at byde på, især på kulturfronten. Derudover er Svendborg en skøn havneby, og med byens mange caféer, den hyggelige gågade samt den populære badestrand ”Christiansminde,” er der rig mulighed for at nyde den skønne maritime stemning.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.