Lejligheder på Overgade 12 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen på Overgade 12 i Odense C indeholder 15 beboelseslejemål fra 52 m2 til 240 m2. Derudover indeholder ejendommen 1 erhvervslejemål i stuen på 100 m2. Den historiske ejendom blev bombet og brændt ned under 2. verdenskrig – helt præcist d. 15. juni 1944. Ejendommen blev dog allerede genopført igen i 1946-1947 af Gudrun og Kai Eldal.
  • Adresse Overgade 12
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 15 lejemål
  • Størrelse 52-240 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1861/1946

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 200 m

Indkøb: 150 m

Om området

Ejendommen, Overgade 12, ligger yderst centralt i Odense gågade, og der er derfor hverken langt til indkøbsmuligheder, offentlig transport eller uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.