Erhvervslejemål på Svendborgvej 39 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen på Svendborgvej 39 i 5260 Odense S indeholder 5 erhvervslejemål i forlængelse af hinanden. Lejemålene varierer i størrelse fra 342 m2 til 1.282 m2.
  • Adresse Svendborgvej 39
  • Postnummer 5260 Odense S
  • Boligtype Erhverv
  • Lejemål 5 lejemål
  • Størrelse 342-1282 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 200 m

Indkøb: 150 m

Om området

Ejendommen er centralt placeret i området omkring Hjallese – tæt på indkøbsmuligheder, beboelsesområder og motorvejen.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.