Lejligheder på Skibhusvej 215-225 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Skibhusvej 215-225, indeholder i alt 18 lejemål fra 69 m2 til 80 m2. Ejendommen er omkredset af grønne områder og stisystemer, hvilket giver et skønt miljø.
  • Adresse Skibhusvej 215-225
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 18 lejemål
  • Størrelse 69-80 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 160 m

Indkøb: 360 m

Om området

Den centrale placering tæt ved skole, indkøb, offentlig transport og den korte afstand til centrum gør det muligt at tage del i det summende byliv som restauranter, shopping og en bred vifte af kulturtilbud.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.