Lejligheder på Overgade 16 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen på Overgade 16 i Odense C indeholder 5 beboelseslejemål fra 77 m2 til 204 m2. Derudover indeholder ejendommen 1 erhvervslejemål i stuen. I ejendommens baggård er der rig mulighed for cykelparkering.
  • Adresse Overgade 16
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 5 lejemål
  • Størrelse 77-204 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 200 m

Indkøb: 150 m

Om området

Ejendommen, Overgade 16, ligger yderst centralt i Odense gågade, og der er derfor hverken langt til indkøbsmuligheder, offentlig transport eller uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.