Lejligheder på Trollegade 4 i Kerteminde

Om ejendommen

Ejendommen på Trollegade 4/Strandvejen 23 i Kerteminde ligger med første parket udsigt over Kerteminde lystbådehavn. Flere af ejendommens lejere kan endda nyde den skønne udsigt over lystbådehavnen fra deres egen altan. Ejendommen har derudover en mindre gårdhave, som deles fælles mellem ejendommens beboere.
  • Adresse Standvejen 23/Trollegade 4
  • Postnummer 5300 Kerteminde
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 15 lejemål
  • Størrelse 56-130 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Nej

Bus: 150 m

Indkøb: 100 m

Om området

Ejendommen, som ligger på hjørnet af Trollegade og Strandvejen, ligger centralt i Kerteminde og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport. Kerteminde er skøn havneby, som ligger tæt på både motorvej og naturområder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.