Lejligheder på Vestergade 23 i Svendborg

Om ejendommen

Humlebo Gruppen ejer og administrerer ejendommene som tilsammen består af 7 lejemål, hvoraf 4 er beboelseslejemål fra 59 m2 til 205 m2. De 3 erhvervslejemål varierer i størrelse fra 431 m2 til 2607 m2. Ejendommene, som er nyrenoveret, huser blandt andet AOF Center Sydfyn og erhvervslokaler til Svendborg Kommune.
  • Adresse Vestergade 23
  • Postnummer 5700 Svendborg
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 7 lejemål
  • Størrelse 59-205 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 20 m

Indkøb: 290 m

Om området

Svendborg er en by som har meget at byde på, især på kulturfronten. Derudover er Svendborg en skøn havneby, og med byens mange caféer, den hyggelige gågade samt den populære badestrand ”Christiansminde,” er der rig mulighed for at nyde den skønne maritime stemning.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.