Lejligheder på Skibhusvej 163 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen ligger på hjørnet af Skibhusvej og Helenevej. Ejendomme indeholder 5 beboelseslejemål fra 78 m2 til 123 m2 samt 1 erhvervslejemål på 377 m2. Bag ejendommen er der plads til cykelparkering samt indgang til alle lejemål.
  • Adresse Skibhusvej 163/Helenevej 1
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 5 lejemål
  • Størrelse 78-123 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 300 m

Indkøb: 700 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i det skønne Skibhuskvarter og ligger således tæt på den nye letbane, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.