Lejligheder på Skibhusvej 150 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Skibhusvej 150, indeholder 8 beboelseslejemål fra 65 m2 til 71 m2 samt 2 erhvervslejemål fra 102 m2 til 119 m2. Bag ejendommen er der en større parkeringsplads samt plads til cykelparkering under halvtag.
  • Adresse Skibhusvej 150
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat & erhverv
  • Lejemål 8 lejemål
  • Størrelse 65-71 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 300 m

Indkøb: 700 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i Odense C, i det eftertragtede Skibhuskvarter, tæt på banegården, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.