Rækkehuse på Hvenekildeløkken 199-229 i Odense

Om ejendommen

De 6 rækkehuse på Hvenekildeløkken 199-229 varierer i størrelse fra 72 m2 til 85 m2. Alle rækkehusene har carport og opbevaringsskur.
  • Adresse Hvenekildeløkken 199-229
  • Postnummer 5240 Odense NØ
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 6 lejemål
  • Størrelse 72-85 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: -

Energimærke: -

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 300 m

Indkøb: 850 m

Om området

Boligen ligger centralt i Odense og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport.Området ved Hvenekildeløkken er kendetegnet ved et godt fælles- og naboskab.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.