Lejligheder på Østerlunden 1-23 i Odense

Om ejendommen

Ejendommen, Østerlunden 1-23, indeholder 50 lejemål, som varierer i størrelse fra 48 m2 til 148 m2. Ejendommen er nyopført og omgrænser et større gårdhavemiljø, hvor der er plads til at sidde på bænke og nyde naturen. Til ejendommen hører aflåste skure til alle lejemål samt overdækket cykelparkering.
  • Adresse Østerlunden 1-23
  • Postnummer 5000 Odense C
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 50 lejemål
  • Størrelse 48-148 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 2020

Energimærke: A

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 50 m

Indkøb: 900 m

Om området

Ejendommen ligger centralt placeret i Odense C, tæt på den nye letbane, gågaden og diverse uddannelsesinstitutioner.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.