Ledigt lejemål

Hyggelig 2-værelses i udkanten af Odense

Om lejemålet

Stor og rumlig 2 værelses lejlighed på Fåborgvej i det sydvestlige Odense. Når du slår døren op til lejligheden mødes du af en dejlig entré. Fra entréen er der indgang til køkkenet og stuen, som er forbundet i denne lejlighed. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer (Komfur, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine). Fra stuen er der udgang til lejligheden dejlige altan, som virkelig er guld værd på de lune sommeraftener.  I lejlighedens soveværelse er der monteret faste skabe, som sikrer dig godt med opbevaringsplads. Lejlighedens badeværelse indeholder kar- og brusebad. Der er fælles vaskekælder i ejendommen, hvor man kan vaske tøj vha. vaskemaskine, som styres igennem en app.

 

Lejligheden er beliggende i Odense SV, hvor både indkøb og oplevelser er i gå afstand. Lejligheden er bl.a. placeret tæt på Odense Zoo og diverse restauranter.

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.