Helle og Arne bor til leje i Årslev på Sommerfuglen

Mød Helle og Arne fra Sommerfuglen i Årslev

13/12/2023
Helle og Arne bor til leje i et af vores nye rækkehuse på Sommerfuglen i Årslev. Og det er de rigtig glade for. Her bor de nemlig både tæt på deres børn og naturen.

Del denne artikel:

MØD HELLE OG ARNE FRA SOMMERFUGLEN I ÅRSLEV
Vi har været et smut forbi Helle og Arne, som bor til leje i en af vores nye rækkehuse på Sommerfuglen i Årslev. Og det er de rigtig glade for. Her bor de nemlig både tæt på deres børn og naturen; ”Vi bruger naturen meget. Der er mange gode stier i området og skov tæt på. Og så ligger det dejlige område ved Tarup Davinde ikke mere end en cykeltur herfra.”
Derudover er parret glade for Sommerfuglens centrale beliggenhed; ”Byen ligger tæt på. Vi har både Rema 1000 og Spar Købmanden, som har lækre delikatesser.” Og hvis parret har brug for at rejse til de større omkringliggende byer, kunne transportmulighederne ikke være bedre. ”Vi tager nogle gange toget, når vi skal til arrangementer i Odense. Og ellers er der ikke langt i bil til hverken Odense eller Svendborg på motorvejen.”
Kunne du også tænke dig at bo i et rækkehus på Sommerfuglen i Årslev? Så kan du læse meget mere om boligerne samt se de ledige lejemål på www.sommerfuglen-aarslev.dk
Du er velkommen til at give os et kald på 63146000 eller skrive til os på humlebo@humlebogruppen.dk.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.