Humlebo Gruppen passer godt ind i GOG

Humlebo Gruppen passer godt ind som sponsor i GOG på Sydfyn

23/02/2023
Humlebo Gruppen er partner hos de nykårede pokalmestre i den sydfynske klub, hvilket passer godt sammen med virksomhedens øgede engagement i området.

Del denne artikel:

Og det skaber stor værdi at deltage i arrangementer med netværket, som kampe i Gudme eller Odense – eller fx den årlige eksklusivmiddag på Tøystrup Gods.

“Et godt netværksarrangement for mig er, hvor jeg møder forskellige mennesker. Det er tit, man er ude til nogle arrangementer, hvor man søger de samme grupper, som man kender fra dagligdagen. Der kan jeg godt lide arrangementer, hvor man får blandet med andre grupper end dem, man til daglig taler med,” lyder det fra Carsten Rasmussen, ejer af Humlebo Gruppen og partner i GOG.

120 partnere var samlet til middagen på Tøystrup Gods. Også Carsten Rasmussen, som blev interviewet af GOG-partner Nordic Story Studio omkring, hvorfor det giver mening for Humlebo Gruppen at være en del af GOG.

“Vi er i gang med at etablere os mere og mere på Sydfyn, så derfor vil vi også gerne støtte sporten i lokalområdet og blive en del af netværket her. Vi er også med i andre netværk, men jeg mærker noget nærvær her i GOG, som jeg synes er rigtig godt,” lyder det fra Carsten Rasmussen.

Se mere fra middagen på Tøystrup Gods i videoen.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.