Lejligheder på Langgade 5 i Hesselager

Om ejendommen

Ejendommen, som oprindeligt husede ”Det gamle Apotek,” er i dag lavet om til to store og yderst charmerende lejligheder. Detaljer fra ejendommens oprindelige arkitektur fra 1871 er velbevarede under hensyntagen til ejendommen historie som Apotek, hvilket tilføjer både kant og charme til de to lejligheder. Begge lejligheder indeholder adskillige store rum med originale detaljer så som høje paneler, stuklofter og buede vinduespartier. Til ejendommen høre et større privat og ugeneret haveanlæg, som er omkranset af høje træer. Til hver lejlighed hører desuden garage, værksted og opbevaringsrum i gården.
  • Adresse Langgade 5
  • Postnummer 5874 Hesselager
  • Boligtype Privat
  • Lejemål 2 lejemål
  • Størrelse 200 m2
  • Status Udlejet

Byggeår: 1871

Energimærke: C

Husdyr: Nej

Parkering: Ja

Bus: 100 m

Indkøb: 600 m

Om området

Ejendommen ligger centralt i Hesselager og ligger således tæt på både indkøbsmuligheder og offentlig transport.Hesselager er beliggende mellem Svendborg og Nyborg og ligger således tæt på både strand og vand. Med sine ca. 900 indbyggere er Hesselager en mindre by men med gode indkøbsmuligheder. Byen har desuden en skole for alle elevtrin fra 0. til 9. klasse, Stokkebækskolen. Byen er i høj grad præget af skøn natur og rekreative områder.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.