Hvad ønsker du at vide mere om?

Ventelistepolitik hos Humlebo Gruppen

Hos Humlebo Gruppen er det ikke muligt at blive skrevet op til en bolig i Odense, Svendborg eller Årslev. Derfor henviser vi til, at du holder dig orienteret om vores ledige lejemål her på hjemmesiden.

Du kan blive skrevet på venteliste til vores seniorboliger i Hårby og Broby ved at kontakte os på humlebo@humlebogruppen.dk med følgende informationer;

  • Dit/jeres fulde navn
  • Nuværende adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.