Ledigt lejemål

Lækker 2-værelses seniorbolig i historiske omgivelser ud til Svendborgsund!

Om lejemålet

Vågn op til lyden af bølgesprøjt. Drik din morgenkaffe i orangeriet mens du nyder udsigten over Svendborgsund. Tag en gåtur i haven og oplev sæsonens blomster og planter. Træk dig tilbage til din private bolig og tag et pusterum. Slip fortøjningen og sejl afsted fra den private bådebro. Få beskidte fingre i værkstedet. Inviter dine naboer til et spil Bridge i fællesstuen. Mulighederne er uanede. Find din seniorbolig i Svendborg på Kogtvedsund.

Denne enestående lejebolig findes på andensalen i eksklusiv, nybygget ejendom. Lejligheden indeholder 112,5 kvm. bolig i fantastisk kvalitet med en veludnyttet ruminddeling. Når I ankommer til lejligheden træder I først ind i en rummelig entré med skabsplads – herfra er der adgang til lejlighedens store køkken-alrum, som har vidunderligt kig ud over Svendborgsund. Det rummelige køkken har en komplet hvidevare pakke fra Siemens samt vinkøleskab. Stuen ligger i forlængelse af køkken-alrummet, hvorfra man kan tilgå det store soveværelse med skabsvæg. Fra entréen kan man også finde badeværelset som har væghængt toilet, bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler.

Fakta om boligen:

  • Specialdesignet køkken og bad fra Svane Køkkenet
  • Komplet hvidevarepakke fra Siemens
  • Gulvvarme på badeværelse
  • Altan med udsigt over Svendborgsund og haven.
  • Mulighed for tilkøb af bådeplads
  • Ét husdyr tilladt (max 20 kg.)
  • Depotrum til hver bolig
  • Omfangsrige fællesfaciliteter
  • Opvarmes med fjernvarme

De indbydende lejligheder i Svendborg på Kogtvedsund er bygget med fokus på holdbarhed, høj livskvalitet og muligheden for at du kan sætte dit personlige præg på indretningen. Kvalitetsboligerne på 65-150 m2 har alle deres egen unikke planløsning. I lejlighederne finder du blandt andet lyse egetræsplankegulve, specialdesignet køkken fra Svane Køkkenet i varme nuancer med vinkøleskab og komplet hvidevarepakke fra Siemens samt badeværelse med vaskesøjle. Lejlighedernes rumfordeling indbyder til hyggeligt samvær. Som højdepunktet har du lysindfaldet og udsigten – fra din altan kan du enten nyde kigget ud over Svendborgsund, fællesarealerne eller den grønne have. Med sin naturskønne placering i Svendborg er der hverken langt til vand, offentlig transport eller indkøbsmuligheder, hvilket gør det til et attraktivt område for seniorboliger Svendborg.

Vi gør opmærksom på, at billederne er projektvisualiseringer. Der kan derfor forekomme forskelle mellem visualiseringerne og de faktiske forhold i forhold til planløsning og udsigt.

Læs mere på www.kogtvedsund.dk 

Boligdata
Økonomi
Detaljer om udlejningen
Book en fremvisning

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.