Humlebo Gruppen bygger 74 nye lejeboliger i Årslev, Fremtidens Forstad

Åbent hus d. 4. december i Årslev, Fremtidens Forstad

28/11/2022
Drømmer du om at bo tæt på indkøb, transport og skole? Men samtidig kunne nyde naturskønne omgivelser lige uden for døren? Humlebo Gruppen slår nu dørene op hos Fremtidens Forstad i Årslev, hvor byggeriet af 74 nye lejeboliger er i fuld gang.

Del denne artikel:

Der er få minutter til togstation, bus og motorvej. Og 500 meter til både skole, sportsanlæg og supermarkeder. I den sydlige del af Årslev er 74 lejligheder og rækkehuse ved at blive bygget færdige i et helt nyt boligområde, og nye beboere kan forvente at flytte ind til foråret næste år.

 

”Vi er så langt, at vi gerne vil invitere indenfor til Åbent Hus søndag den 4. december. Alle er velkomne fra kl. 13. Vi har møbleret tre prøveboliger, så man kan danne sig et indtryk af stedet, og hvordan det vil være at bo her,” fortæller Claus Rasmussen, adm. direktør i Humlebo Gruppen, der står bag byggeriet.

 

De centralt beliggende boliger er både 2-, 3- og 4-værelses. Der er egen altan eller terrasse med udsigt til sø, skov eller grønne fællesområder. Boligerne er tilknyttet fjernvarme, og byggeriet er opført efter en DGNB Guld-certificering, hvilket betyder krav til byggematerialernes bæredygtighed.

 

”Ideen bag Fremtidens Forstad i Årslev er at skabe et beboelsesområde, hvor det visuelle tager udgangspunkt i den omkringliggende natur. Vindinge Å, som har sit udspring ved Freltofte – vest for Årslev – har gennem tusinder af år formet landskabet. Fremtidens Forstad i Årslev er dermed placeret i de smukkeste omgivelser mellem å, mark og skov,” forklarer Claus Rasmussen.

 

De 74 lejligheder og rækkehuse opføres i fem forskellige boligtyper og henvender sig derfor til alle familietyper. Kom og se det selv til Åbent Hus søndag den 4. december kl. 13. Adressen er Blåfuglen i 5792 Årslev.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.