43 eksklusive seniorboliger på Kogtvedsund i Svendborg

Seniorboliger på tidligere søfartsskole revet væk

03/02/2023
På få måneder er lejekontrakter på stribe printet ud og skrevet under. Den store interesse for seniorboligerne på Kogtvedsund er på kort tid blevet til aftaler med kommende lejere. 28 ud af de 43 boliger er allerede væk.

Del denne artikel:

I efteråret 2022 blev der åbnet for ansøgninger til de 43 eksklusive seniorboliger på Kogtvedsund, som Humlebo Gruppen i øjeblikket er ved at opføre i og omkring den tidligere søfartsskole i Svendborg. På få måneder blev den store bunke af ansøgninger læst igennem, og 28 lejemål er nu allerede afsat – selvom byggeriet først er færdigt senere på året.

 

”Vi mærkede en enorm interesse i efteråret ved vores Åbent Hus-arrangementer for særligt inviterede. Og den fantastiske stemning omkring byggeriet er bare fortsat efterfølgende. Vi har fået masser af henvendelser og er utrolig glade og stolte over, at vi allerede har lejere til 28 af de 43 seniorboliger. Det fortæller os, at det var en rigtig beslutning at omdanne den tidligere søfartsskole til lejligheder,” siger Carsten Rasmussen, ejer og bestyrelsesformand hos Humlebo Gruppen.

 

Carsten Rasmussen glæder sig også over, at mange lejere har en eller anden tilknytning eller historie omkring Kogtved Søfartsskole, hvilket passer godt i tråd med, at boligerne bygges med respekt for stedets oprindelige udtryk. Derudover har mange udvist begejstring for det fællesskab, Humlebo Gruppen ønsker at skabe på Kogtvedsund med de mange fællesarealer og muligheder for aktiviteter.

 

”Vi er blevet oversvømmet med positive tilbagemeldinger på vores projekt, hvilket udlejningen også viser – endda så lang tid før projektet overhovedet står færdigt. Det glæder vi os meget over og er spændte på at følge byggeriet de næste måneder, når seniorboligerne for alvor begynder at tage form,” lyder det fra Carsten Rasmussen.

 

Kogtvedsund forventes at stå klar til indflytning i efteråret 2023.

 

Læs mere og ansøg om bolig på www.kogtvedsund.dk

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.