Åbent hus i Humlebo Gruppens byggeri i Fremtidens Forstad Årslev

Stor interesse for boliger i Fremtidens Forstad i Årslev

03/01/2023
Det blev et tilløbsstykke, da Humlebo Gruppen inviterede indenfor til Åbent Hus i Årslev. Knap 300 interesserede var forbi for at se byggeriet og de tre færdige prøveboliger, da dørene blev åbnet i et helt nyt boligområde i den sydlige del af byen.

Del denne artikel:

Tre boligtyper stod klar med møbler og friske blomster, da flere hundrede nysgerrige besøgende var forbi Åbent Hus i Fremtidens Forstad i Årslev søndag den 4. december.

 

”Det var over al forventning. Der stod folk klar til at komme ind en halv time før den annoncerede tid. Der var stor interesse for alle boligtyperne og flere satte sig ned og udfyldte en ansøgning med det samme, så det var en god og overvældende dag,” fortæller Claus Rasmussen, adm. direktør i Humlebo Gruppen.

 

I den første del af det her nye attraktive boligområde i Årslev bygger Humlebo Gruppen 74 lejligheder og rækkehuse, som henvender sig til alle familietyper. De første boliger forventes at stå indflytningsklar til marts næste år. Der er masser af naturskønne områder lige uden for døren samtidig med at indkøb, institutioner, skoler og motorvej er meget tæt på. Her er der mange, der ønsker at bo, lød det fra flere af de fremmødte ifølge direktøren.

 

”Vi sidder løbende og arbejder med de ansøgninger, der kommer ind. Her kort tid efter vi åbnede op for det, har vi allerede de første ti lejekontrakter underskrevet. Det er vi meget glade for. Så er man interesseret, skal man være hurtig,” lyder det fra Claus Rasmussen.

 

Du kan se tegninger, priser og fotos fra de forskellige boligtyper, og hvad der endnu er ledigt i Fremtidens Forstad på www.humlebogruppen.dk

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.