Humlebo Gruppen bygger 19 nye 2-værelses lejligheder på Kochsgade 79 i Odense C

Tidligere auktionshal på Kochsgade bliver til 19 helt nye lejligheder

02/02/2023
I 40 år har Humlebo Gruppen ejet grunden ved Kochgade 79. Et område, der primært har været brugt til erhverv. Men nu er det meste revet ned, og 19 nyrenoverede boliger er ved at tage form.

Del denne artikel:

Med en fantastisk central beliggenhed er området ved Kochsgade 79 perfekt til boliger. Derfor er Humlebo Gruppen i gang med at opføre lejligheder omkring en eksisterende bygning på grunden. Og selvom adressen er midt i livlige Odense, er der også sørget for mere rolige omgivelser med plads til fællesskab og hygge.

 

”Vi opfører 2-værelses lejligheder i det populære Skibhuskvarter, som jo er meget centralt i Odense. Men selvom vi er tæt på det pulserende byliv, har vi samtidig sørget for, at bygningerne danner rammen om en lille grøn oase lige på modsatte side – et fælles opholdsområde væk fra vejen,” fortæller Claus Rasmussen, direktør i Humlebo Gruppen.

 

Boligselskabet har ejet grunden siden 1983, hvor Humlebo Gruppens stifter Vagn Rasmussen købte den og brugte den til blandt andet en VVS-virksomhed. Adressen er nok mest kendt som der, hvor Moltke-Leth Auktioner holdt til frem til 2019.

 

Siden har auktionshallen stået tom, og Humlebo Gruppen så den centrale beliggenhed som en mulighed for boliger. To villaer ved siden af blev købt, og så var der plads til projektet med 19 styks 2-værelses lejligheder både i et og to plan.

 

”Byggeriet er i fuld gang. Nu kan man for alvor se, at der sker noget, hvor de første spær er blevet rejst. Vi glæder os til at kunne invitere de første lejere ind i helt nye og energirigtige lejligheder i det her attraktive område,” lyder det fra Claus Rasmussen.

 

Projektet rummer otte lejligheder i et plan, 11 lejligheder i to plan, og i en eksisterende bygning, hvor der i forvejen er boliger, er der otte lejligheder.

 

Boligerne forventes klar til indflytning i slutningen af 2023.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.