Ejendomsportefølje:
Kerteminde

Hos Humlebo Gruppen har én ejendom med i alt 15 lejeboliger i Kerteminde, hvorfor det ofte vil være muligt, at finde den lejebolig Kerteminde, som opfylder dine behov og ønsker. Gå på opdagelse blandt vores ejendomme med lejeboliger Kerteminde herunder eller find din nye lejebolig Kerteminde blandt vores ledige lejemål.

Udforsk naturen med en lejebolig Kerteminde

Som havneby er der aldrig langt til havet fra vores lejeboliger i Kerteminde. Derfor har du altid rig mulighed for at nyde og udforske den skønne natur i Kerteminde som lejer af en lejebolig Kerteminde hos Humlebo Gruppen. Et af de helt fantastiske kendetegn ved Kerteminde er Kerteminde Marina. Kerteminde Marina er et flot havneområde med plads til at nyde livet både som lokal og som turist i Kerteminde. Her kan du nyde de lange sommeraftener med dine bekendte med den flotte solnedgang og et hav af sejlbåde i baggrunden.

Kan jeg blive skrevet på venteliste til en lejebolig Kerteminde?

Hos Humlebo Gruppen har vi desværre ikke nogen ventelister til vores lejeboliger Kerteminde. Derfor vil vi anbefale at du løbende holder øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende lægger nye ledige lejeboliger Kerteminde op.

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten.