Finn Tange er ejendomsinspektør hos Humlebo Gruppen

Mød Finn fra Humlebo Gruppen

08/06/2023
Mød Finn fra Humlebo. I fem år har Finn Tange været ejendomsinspektør hos Humlebo Ejendomme. Er der en vandhane, der er gået i stykker eller har du mistet din nøgle – ja så er Finn altid klar til at hjælpe. Mød ham på farten her.

Del denne artikel:

Hos Humlebo Gruppen er det vigtigt for os at have egne folk, der varetager kontakten til lejerne. På den måde sikrer vi en troværdig dialog og bedst mulig tryghed for vores beboere.

I fem år har Finn Tange været ejendomsinspektør hos Humlebo Ejendomme. Er der en vandhane, der er gået i stykker eller har du mistet din nøgle – ja så er Finn altid klar til at hjælpe. Det er også ham, de kommende lejere møder den dag, de overtager nøglerne.

”Inden et indflytningssyn plejer jeg lige at køre ud og gennemgå lejligheden, hvis der er nogle småting. Er der noget, der lige skal pletmales, eller noget der skal rengøres det sidste,” fortæller Finn Tange.

Hos Humlebo Gruppen er det vores eget personale, der står for kontakten til lejerne. Om det er i telefonen, når der bliver ringet til kontoret, eller når nogen rykker ud til et køleskab, der er stået af. Så er det en medarbejder fra Humlebo.

 

Alle er glade, den dag de får nøglen

Og en af de mange opgaver, Finn Tange har, er indflytningssyn. Han gennemgår lejemålet en ekstra gang, inden lejeren kommer, tager billeder og udfylder indflytningsrapporten på forhånd.

”Så skal lejeren ikke stå og vente på det alt for længe.”

Og det er en af yndlingsopgaverne at køre ud til et tomt lejemål med nøgler og indflytningsrapport i tasken og modtage forventningsfulde lejere, der er klar til at flytte ind.

”Det er jo glade folk, man har med at gøre. Det er mennesker, der har glædet sig til at flytte ind i vores lejlighed. Så det er en god opgave som inspektør,” siger Finn Tange fra Humlebo.

 

Mød Finn Tange på farten i videoen.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.