Humlebo Gruppen udlejer helt nye 2-værelses lejligheder på hjørnet af Kochsgade og Damhusvej i Odense

Udlejningen af 19 nye 2-værelses boliger på Kochsgade i Odense er startet!

03/08/2023
På hjørnet af Kochsgade og Damhusvej i Odense opfører Humlebo Gruppen 19 nye 2-værelses lejeboliger.

Del denne artikel:

Boligerne indeholder entré med garderobeopbevaring samt et eksklusivt indrettet flisebadeværelse med stort rainshower bruserhoved, væghængt toilet, lækkert skabsmiljø og vaskemaskine/tørretumbler. Køkkenerne er indrettet med moderne hvide HTH-køkkener – naturligvis med alle hårde hvidevarer. Fra den dejlige og meget rummelige stue er der for lejlighederne i stueetagen udgang til en lille terrasse, hvor du kan have et lille cafébord stående og nyde solen efter en lang dag. I lejlighederne på førstesalen er der i stuen en trappe op til det rummelige soveværelse, hvor der er installeret faste HTH garderobeskabe samt skrivebord, som udnytter pladsen optimalt.

Boligerne forventes at stå indflytningsklar d. 1. oktober 2023. Udlejningen er allerede startet så skynd dig at kontakte os, hvis du skal nå at have fingrene i en af de 19 eftertragtede lejligheder.

Del denne artikel:

Projektet er sat i bero grundet prisstigninger

Hos Humlebo Gruppen opfører og udlejer vi boliger af høj kvalitet til en attraktiv lejepris for vores lejere. Det er vores DNA, og en holdning vi ikke afviger fra.

Den nuværende situation på entreprisemarkedet med høj aktivitet og kraftigt stigende materialepriser gør, at Eriksholmsvej projektet lige nu ikke vil kunne gennemføres uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det ønsker vi ikke, og har på den baggrund besluttet at sætte projektet på ”stand by” indtil forholdene på entreprisemarkedet igen normaliseres.

Det betyder ikke at boligerne på Eriksholmsvej ikke opføres, for det gør de naturligvis. Vi afventer blot markedssituationen på entreprisemarkedet, så vi kan opføre boligerne i den kvalitet vi ønsker.

Eriksholmsvej projektet har fået en hel del opmærksomhed, ikke mindst fra Thurinerne, og mange er allerede skrevet på venteliste til en af de attraktive boliger. Der vil blive udsendt løbende orientering til dem, som er skrevet på ventelisten, når der sker nyt i byggeprojektet.